Wilke-catering


Wilkes hulp!

Wilke te Brummelstroete is niet alleen een succesvolle zangeres - we hoorden haar als Fricka in 'Rheingold op de Rijn' en bij De Nationale Opera als Siegrune in 'Die Walküre' en onlangs als Soeur Mathilde in 'Dialogues des Carmélites' - ze blijkt nog geheel andere talenten te hebben. Al jaren wordt Wilke door vrienden en bekenden ingezet om de catering te verzorgen bij feesten, vergaderingen en na concerten. Ook verzorgt ze High Tea-concerten. Beroemd zijn de ontvangsten bij Wilke thuis, waar de gasten gewis met tevreden volle buiken weer vandaan gaan.
Aan de zangers en het ensemble van' L’Adorazione dei Magi' heeft ze dit keer aangeboden om tussen de middag- en avondvoorstellingen voor hen te gaan koken. Wat een lief aanbod! Wij zijn er erg blij mee. Dank je Wilke!

Reacties

Van het publiek ontvingen wij niet alleen een stormachtig applaus, velen bleven even na om hun reactie op 'Adorazione' persoonlijk over te brengen. Bovendien kregen we veel leuke berichten via de e-mail en op Facebook.

We willen ze graag met u delen:
Ook onze voorstellingen in seizoen 2012 / 2013 zijn door het publiek bijzonder positief onthaald.
Lees hier een aantal reacties.
btn vooruit


Om naar de volgende pagina te gaan, klik op de pijl rechts
btn home
butn_rond

Voorbereidingen

De publiciteitsmolen draait inmiddels in volle gang. De persberichten zijn de deur uit, de flyers zijn gedrukt en al bij diverse evenementen uitgereikt.
Goed nieuws is dat we ons publiciteitsteam hebben kunnen uitbreiden. Onze eigen Tamar Niamut heeft de facebook-campagne op zich genomen en speciaal voor de publiekswerving in Heiloo heeft Marjolijn Vis zich bij ons aangesloten. Fantastisch! Veel dank.
Jeroen de Vaal en Kaspar Kröner in Adorazione
begeleidt door
Mike Fentross

revelation1
Donaties voor Adorazione!

Zonder uw hulp komen we er niet!
Vele reacties op onze hartekreet zijn binnengekomen.
Bart Terhorst heeft zijn prachtige klavecimbel ter beschikking gesteld voor onze voorstellingen,
Restauratie Atelier Edwin van de Brink knapt onze gouden blokken op

Ook een groot aantal financiële bijdragen zijn binnen: Jan Snoek, Peter en Lucie Wolfs en Paul Op de Coul en Sophie Levi zijn bijvoorbeeld door hun donaties lid geworden van onze prestigieuze kring 'De Koninklijke Karavaan' .
Lees meer over ons sponsorprogramma 'Dankzij u'
M.A.O.C. Gravin van Bylandt Stichting

Heel erg blij werden wij van het bericht dat ons heeft bereikt: de M.A.O.C. Gravin van Bylandt Stichting heeft positief gereageerd op ons verzoek om L' Adorazione dei Magi te ondersteunen!
Heel erg veel dank! We hopen dat meer instellingen en particulieren het voorbeeld volgen en onze mooie voorstelling helpen te realiseren.
Adorazione-logo
Hier wordt de inhoud voor id "blokje10" weergegeven
Adorazione-gold

nieuwe voorstellingen van Adorazione dei Magi

Pas na de zomer van 2015 is het duidelijk geworden dat wij onze succesvoorstelling nog dit jaar rond Kerst opnieuw kunnen uitvoeren. De prachtige locatie Leeuwenbergh in Utrecht heeft haar deuren hiertoe voor ons opengesteld. Het feit dat we hier kunnen spelen én de aanhoudende aanmoedigingen van velen hebben ons ervan overtuigd dat deze herneming van Adorazione haalbaar is. Komt u kijken en luisteren? Onder op deze webpagina vindt u een aantal reacties op de voorstelling.

Op deze nieuwspagina's kunt u alles lezen over de ontwikkelingen rond

L' Adorazione dei Magi


 


 

 

 

 

 

 

 

home

drie koningen

Wozzeck

motivatie

concept

programma-overzicht

dankzij u

donateurs

Stichting Ipermestra

die schöne Magelone

Granida

Granida donateurs

Granida sponsors

opera l' Ipermestra

een link naar


Hier wordt de inhoud voor id "wrapper" weergegeven